Skip to content
Motis Service

Motis service neemt alle zorg uit uw handen of geven uw machinepark een tweede leven.

Service

Motis is zich gaan bezighouden met onderhoud- en revisie werkzaamheden. Nu 100 jaar later verzorgen wij nog altijd, weliswaar onder de naam Motis Service, deze onderhoud- en revisie werkzaamheden. Ook storingen lossen we graag voor u op.  

Is een machine of een deel van uw machinepark verouderd, maar nog te goed om te vervangen door een nieuwe? Wij brengen uw machine terug op niveau van de huidige technische standaarden, niet enkel mechanisch of elektrisch, maar ook op vlak van software, connectiviteit, machineveiligheid en gebruiksvriendelijkheid.


Stap 1

We komen ter plaatse om de status van uw machine in kaart te brengen

Stap 2

U krijgt van ons een overzicht van mogelijke scenario’s, inclusief budget en timing.

Stap 3

we doen al het nodige om uw machine naar de standaard van vandaag te brengen.

Stap 4

U krijgt van ons alle noodzakelijke documentatie van uw nieuwe machine.

Projecten

Er zijn verschillende manieren om processen te optimaliseren. BPM, Lean en Six Sigma zijn voorbeelden van methodes om deze optimalisatie te realiseren. Het optimaliseren van processen zorgt ervoor dat medewerkers en middelen binnen een organisatie beter worden benut. Door processen op de juiste manier in te zetten en te beheersen, krijgt de organisaties grip op de bedrijfsvoering en wordt er een robuust fundament gelegd onder huidige en toekomstige uitdagingen.

Meer informatie over Motis Service?

We adviseren u graag over het realiseren van een Motis Service systeem bij u. Middels een Quick Scan brengen we de mogelijkheden in kaart en kunnen we direct een plan van aanpak met budget indicatie afgeven.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.