Skip to content
Motis Machinebouw

Motis machinebouw ontwerpt en bouwt machines op maat

Machinebouw

We ontwerpen en bouwen een machines op maat. Van het eerste idee tot de training op de werkvloer. Wij beseffen dat een nieuwe machine tot het hart van uw productieproces hoort. Dat het een investering is waarvan u de voors en tegen nauwgezet afweegt. Wij nemen u graag bij de hand om zo tot een weloverwogen beslissing te komen. Daarvoor hanteren wij het volgende traject. 

Ook voor de betonindustrie zijn wij de juiste speler in de markt. Onder de naam Concore bouwen wij een diversiteit aan machines en automatiseringen voor de prefab-betonindustrie, kijk ook eens op: Concore.

Het traject

Stap 1

Analyse van uw vraag vanuit technisch standpunt. Tot één winnend concept overblijft.

Stap 2

Omzetten van dat concept in een mechanisch en elektrisch ontwerp.

Stap 3

Die ontwerpen vormen de basis voor de onderdelen, assemblage en bekabeling.

Stap 4

Tegelijk met stap 3 schrijven we de software voor de besturingssystemen: PLC’s, HMI’s, drivers en robots.

Service

Uw bedrijf beschikt over een schat aan product- en proceskennis. Wij zijn expert in machineontwikkeling. Samen beschikken we over alle nodige kennis om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen u uw proceskennis om te vormen tot uw eigen intellectuele eigendom. Neem voorsprong op uw concurrenten met een op maat gemaakt productieapparaat en borg uw proceskennis in uw organisatie.

Meer informatie over Motis Machinebouw?

We adviseren u graag over het realiseren van een Motis Machinebouwsysteem bij u. Middels een Quick Scan brengen we de mogelijkheden in kaart en kunnen we direct een plan van aanpak met budgetindicatie afgeven.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.