Skip to content
Onze missie

Turn your ideas in motion

Het is onze missie om de meerwaarde van onze klanten waar te maken. Dit doen we door het ter beschikking stellen van de juiste industriële technologie, het ontwikkelen en bouwen van kwalitatieve machines en het bieden van technologische dienstverlening. 

Wij geloven in de mensen en bedrijven die willen ondernemen. Voor hen willen we de allereerste keuze zijn om hun business case om te zetten naar de juiste technische oplossing. 

Onze aanpak

Wij denken mee vanuit uw business case. U schuift aan tafel met een team dat met u meedenkt om uw uitdaging te vertalen naar een totaaloplossing.

Onze mensen

Als machinebouwer doen we alles in eigen beheer. Daarvoor rekenen we op ons team van mechanische en elektrische engineers, software engineer, lassers, CNC-frezers en draaiers maar ook mechanische en elektrische monteurs.

100% op maat

Zo krijgt u precies wat u vooropgesteld had in uw business case: een machine die u helpt om sneller, beter en/of efficiënter te werken. Een investering die maximaal rendeert.

Geschiedenis

Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. is opgericht in 1922. In dat jaar begon Aarnout van de Weert in Helmond een bedrijf dat zich ging bezighouden met onderhoud- en revisie werkzaamheden. Nog 2 generaties van Van de Weert volgden waarvan Hans van de Weert de laatste was. Hij heeft er mede voor gezorgd dat Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. ook machines en installaties voor opdrachtgevers in diverse branches en sectoren ging onderhouden en reviseren. Op een gegeven moment ging het actieve bedrijf ook zelf machines en installaties bouwen. Hans van de Weert had geen directe opvolgers en hij is toen gaan zoeken binnen het bedrijf. Hans Tourné was inmiddels al geruime tijd werkzaam bij Van de Weert en hij zag daar een goede technische opvolger in. Later is zijn broer Joan Tourné als Commercieel Directeur de directie komen versterken.

Wat doen we
om uw bedrijf
te optimaliseren?